Στάση εργασίας από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Λιβαδειάς

otalivadias

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς συμμετέχει στην πανελλαδική στάση εργασίας όλων των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των Ο.Τ.Α. που έχει προκηρυχθεί για την Τετάρτη 5 IOYNIOY 2019 , από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:00 π.μ.

Κανένας εφησυχασμός δεν μπορεί να υπάρχει από τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης και του προέδρου του ΑΣΕΠ για έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων του διαγωνισμού της προκήρυξης 3Κ/2018 τις επόμενες ημέρες, καθώς πολλές φορές κατά το παρελθόν  παρόμοιες δεσμεύσεις τους δεν τις τήρησαν, φτάνοντας την κατάσταση στο οριακό σημείο που είναι σήμερα , με προφανή σκοπό την εκμετάλλευση των εργαζομένων ενόψει των πρόωρων βουλευτικών εκλογών που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της για τη μη έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ και να σταματήσει τόσο η ομηρεία και ο εμπαιγμός των εργαζομένων και η διάλυση των υπηρεσιών καθαριότητας , όσο και η προσπάθεια εκμετάλλευσης αυτής της…«κερκόπορτας» από διάφορους αιρετούς για εκχώρηση των υπηρεσιών καθαριότητας σε ιδιωτικά – εργολαβικά συμφέροντα , που καραδοκούν ως… « αρπακτικά να κατασπαράξουν τη λεία ».

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς θα είναι ξανά στην πρώτη γραμμή του αγώνα παραμένοντας πιστός στις πάγιες θέσεις του για μόνιμη και σταθερή εργασίας για όλους , αλλά και για την προάσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών καθαριότητας των Ο.Τ.Α ( και όχι μόνο ).

Σχετικά